Tokon alkeiskurssilla harjoitellaan perustaitoja, joista kaikki tokoliikkeet koostuvat. Kurssilla keskitytään myös koiran motivoimiseen, eri palkkaustapoihin ja sopivan työskentelyvireen rakentamiseen. Kurssi ei vaadi aiempaa kokemusta lajista, koulutus lähtee alkeista. Soveltuu myös pennuille. Kurssi sisältää kuusi koulutuskertaa. Ryhmään otetaan enintään 4 koirakkoa.
Hinta 117€
Ilmoittaudu tokokursseille!
Tokon jatkokurssi soveltuu alkeiskurssin käyneille, tai vastaavat taidot omaaville koirakoille. Kurssilla jatketaan tokon perustaitojen hiomista ja rakennetaan niistä kokonaisia koeliikkeitä. Kurssi sisältää kuusi koulutuskertaa. Ryhmään otetaan enintään 4 koirakkoa.
Hinta 117€
Ilmoittaudu tokokursseille!
Tokon valmennusryhmät sopivat kisaaville tai kokeisiin tähtääville koirakoille, mutta myös niille, jotka haluavat jatkaa harrastusta ilman sen suurempia tavoitteita. Ryhmät jaetaan koirakkojen tason mukaan, mutta koulutus tapahtuu yksilöllisesti, jokaisen tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Ryhmään otetaan enintään 4 koirakkoa. Valmennusryhmään voi ostaa kortin, joka sisältää kuusi koulutuskertaa. Kortti on käytettävä 2kk kuluessa. (yksittäisen valmennuskerran hinta 23€)
Hinta 112€
Ilmoittaudu tokovalkkuun!


Yksityiskoulutusta on mahdollista saada kaikissa koirakoulun harrastuslajeissa (toko, rally-toko, pk-tottis, jälki) tai koiran arkielämän haasteissa. Lajitreenitunnin voi myös jakaa puoliksi jonkun kanssa.

Hinta 52€, puolituntinen 26€