Rally-Tokon alkeiskurssilla harjoitellaan perustaitoja, joita tarvitaan useimmissa kylttitehtävissä, tutustutaan alempien luokkien kyltteihin ja lajin sääntöihin. Kurssilla keskitytään myös koiran motivoimiseen ja kehonhallintaan. Kurssi ei vaadi aiempaa kokemusta lajista, koulutus lähtee alkeista. Soveltuu myös pennuille. Kurssi sisältää kuusi koulutuskertaa. Ryhmään otetaan enintään 4 koirakkoa.
Hinta 117€
Ilmoittaudu rally-tokokursseille!
Rally-Tokon jatkokurssi soveltuu alkeiskurssin käyneille, tai vastaavat taidot omaaville koirakoille. Kurssilla jatketaan perustaitojen hiomista ja yhdistellään tehtävistä lyhyitä ratoja. Kurssi sisältää kuusi koulutuskertaa. Ryhmään otetaan enintään 4 koirakkoa.
Hinta 117€
Ilmoittaudu rally-tokokursseille!
Rally-Tokon valmennusryhmät sopivat kisaaville tai kisoihin tähtääville koirakoille, mutta myös niille, jotka haluavat jatkaa harrastusta ilman sen suurempia tavoitteita. Ryhmät jaetaan koirakkojen tason mukaan, mutta koulutus tapahtuu yksilöllisesti, jokaisen tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Ryhmään otetaan enintään 4 koirakkoa. Valmennusryhmään voi ostaa kortin, joka sisältää kuusi koulutuskertaa. Kortti on käytettävä 2kk kuluessa. (yksittäisen valmennuskerran hinta 23€)
Hinta 112€
Ilmoittaudu rallyvalkkuun!


Yksityiskoulutusta on mahdollista saada kaikissa koirakoulun harrastuslajeissa (toko, rally-toko, pk-tottis, jälki) tai koiran arkielämän haasteissa. Lajitreenitunnin voi myös jakaa puoliksi jonkun kanssa.

Hinta 52€, puolituntinen 26€