BH-koe on kaikille koirille avoin käyttäytymiskoe, jonka tarkoitus on testata koiran yhteiskuntakelpoisuus. Palveluskoirille bh-koe on pakollinen esikoe, joka on suoritettava hyväksytysti ennen palveluskoirakokeita. BH-kurssi on käyttäytymiskokeeseen valmentava kurssi, jolla harjoitellaan sekä tottelevaisuus- että kaupunkiosuutta varten. Kurssi sisältää kuusi koulutuskertaa. Ryhmään otetaan enintään 4 koirakkoa.
Hinta 117€
Ilmoittaudu bh-kurssille!
Pk-tottis valmennusryhmät sopivat bh- tai pk-kokeisiin tähtääville koirakoille tai jo kilpaileville. Ryhmät jaetaan koirakkojen tason mukaan, mutta koulutus tapahtuu yksilöllisesti, jokaisen tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Ryhmään otetaan enintään 4 koirakkoa. Valmennusryhmään voi ostaa kortin, joka sisältää kuusi koulutuskertaa . Kortti on käytettävä 2kk kuluessa. (yksittäisen valmennuskerran hinta 23€)
Hinta 112€
Ilmoittaudu tottisvalkkuun!
Palveluskoirien metsäjälkikurssilla harjoitellaan pajä-kokeen jäljestysosuutta varten. Kurssilla käydään läpi jäljestyksen alkeisharjoittelun lisäksi janatyöskentely sekä esineiden ilmaisu. Kurssi sisältää neljä kaksituntista koulutuskertaa. Ryhmään otetaan enintään 4 koirakkoa.
Hinta 105€Yksityiskoulutusta on mahdollista saada kaikissa koirakoulun harrastuslajeissa (toko, rally-toko, pk-tottis, jälki) tai koiran arkielämän haasteissa. Lajitreenitunnin voi myös jakaa puoliksi jonkun kanssa.

Hinta 52€, puolituntinen 26€