Voit ilmoittautua peruskursseille tällä lomakkeella.Luento. Luennolla opiskellaan koiran lajityypillistä käyttäytymistä sekä koulutuksen perusteita. Sisältää sähköisen kurssimateriaalin. Kesto n. 90min.
Luento sisältyy peruskurssien hintaan (paitsi virikejäljestys). Luentoja järjestetään aina peruskurssien alkaessa. Luennolle voi osallistua myös erikseen, jolloin hinta on 15€.
Kurssille ovat tervetulleita pennut luovutusiästä 6kk ikään saakka. Kurssilla leikitään, tutustutaan uusiin asioihin, toisiin koiriin ja ihmisiin sekä opetellaan koulutuksen alkeita. Eskarissa pennut pääsevät myös peuhaamaan valvotusti toistensa kanssa. Kurssi sisältää luennon sekä neljä koulutuskertaa. Ryhmään otetaan enintään 6 koirakkoa.
Hinta 80€
Yli 6kk pennuille sekä aikuisille koirille suunnattu peruskurssi.
Kurssilla opiskellaan arkitaitoja ja koulutuksen alkeita. Kurssi sisältää luennon sekä viisi koulutuskertaa. Ryhmään otetaan enintään 5 koirakkoa.
Hinta 98€
Starttikortti on tarkoitettu koirille, jotka eivät syystä tai toisesta voi osallistua ryhmätreeneihin. Starttikortilla treenataan yksi koira kerrallaan ja tavoitteena on saada koirakko myöhemmin mukaan koulutusryhmiin. Kortti sisältää kuusi 30min koulutuskertaa ja se on käytettävä 2kk kuluessa.
Hinta 117€


Yksityiskoulutusta on mahdollista saada kaikissa koirakoulun harrastuslajeissa (toko, rally-toko, pk-tottis, jälki) tai koiran arkielämän haasteissa. Lajitreenitunnin voi myös jakaa puoliksi jonkun kanssa.

Koulutuspaketti arjen haasteissa
(sis. suunnittelukäynnin sekä 3x 45min koulutusta) hinta 120€

Lajitreenitunti hinta 52€, puolituntinen 26€Voit ilmoittautua peruskursseille tällä lomakkeella.